🔰Predpoveď US100Cash a US500Cash (NAS100 a SPX500):

Americké indexy na akcie klesli dnes ráno keďže boli ovplyvnené eskaláciou napätia medzi Izraelom a Iránom.

Útok Izraela zvýšil volatilitu trhu, čo viedlo k výraznému poklesu hlavných indexov vrátane Dow Jones, S&P 500 a Nasdaq.

Okrem toho akcie Netflixu prudko klesli napriek silným ziskom, čo odráža znepokojenie investorov. Širšie problémy na trhu, ktoré čelia najhoršiemu týždňu za posledné mesiace, sú z veľkej časti spôsobené miznúcimi nádejami na nadchádzajúce zníženie sadzieb Federálneho rezervného systému pri pretrvávajúcich obavách z inflácie.

Výhľad ziskov veľkých amerických spoločností je však naďalej pozitívny.

Procter & Gamble (PG), American Express (AXP) a Schlumberger (SLB) sa chystajú oznámiť svoje štvrťročné zisky pred otvorením trhu 19. apríla 2024. Procter & Gamble očakáva mierny nárast ziskov, ktorý odráža rast o 3,65 %. American Express predpokladá výrazný nárast zisku o 23,75 %, čím sa odrazí od predchádzajúceho deficitu. Schlumberger očakáva zvýšenie zisku o 17,46 %, čím bude pokračovať v trende prekonávania očakávaní. Všetky tri spoločnosti predpovedajú vyššie miery rastu v porovnaní s ich priemermi, čo dnes signalizuje pokračovanie nákupného trendu, pokiaľ sa nič vážne znova nestane na blízkom východe.