🔰Predpoveď NVIDIA Worldcoin:

Worldcoin sa zdá byť pripravený na návrat aj napriek 22% prepadu Nvidie.

Zdá sa, že vplyv Nvidie na AI coiny po nedávnom skoku vo WLD zoslabol.

Cena Worldcoin (WLD) je v lepšej pozícii ako minulý týždeň a vykazuje známky potenciálneho návratu. Tento vývoj nastáva uprostred prudkého poklesu ocenenia obľúbeného výrobcu GPU Nvidia.

Nvidia, americký technologický gigant, ktorý vyrába grafické procesorové jednotky (GPU) a je zodpovedný za neustály vývoj a zlepšovanie technológie umelej inteligencie, zaznamenal za posledných šesť týždňov pád cien akcií o 22 %. Trhová kapitalizácia NVDA klesla z 2,37 bilióna USD na takmer 2,0 bilióna USD.

Tento náhly klesajúci trend sa rozšíril na kryptotokeny AI, ktoré tiež utrpeli výraznú korekciu. 

Napríklad cena Worldcoin zaznamenala medzi 10. marcom a 13. aprílom pád o 69 %. Nedávny vývoj však ukazuje, že WLD je pripravený na návrat. 

Cena Worldcoin sa pokúša o návrat

Koncom decembra cena Worldcoinu prekonala prekážku 2,71 dolára a preklopila sa na podporné dno predtým, ako naštartovala 454% nárast. Nedávno, keď WLD zlyhalo o 69 %, znovu otestoval podpornú hranicu 4,22 USD a spustil malý skok, ktorý má potenciál prerásť do oživenia. 

Klesajúca trendová čiara spájajúca historické maximum Worldcoinu (ATH) 11,99 USD ukazuje, že klesajúci trend je stále nedotknutý. Vysokoobjemové uzly indikátora objemového profilu sa dokonale zhodujú s úrovňami odporu 6,70 USD a 8,55 USD, čo sú ďalšie ciele pre kupujúcich.

Investori však musia byť opatrní, pokiaľ ide o vplyv Bitcoinu na altcoiny, vrátane tokenov súvisiacich s AI. Ak priekopnícka kryptomena klesne nižšie, WLD by mohla potiahnuť výhľad na začiatok roku 2024 a klesnúť pod 6,70 USD, kým sa znovu zotaví.

Na záver, technická perspektíva Worldcoinu sa zmenila z extrémne medvedej na býčiu. Okrem toho znaky z údajov o reťazci naznačujú, že nákup poklesov alebo akumulácia WLD by mohol byť dobrý nápad.

Ak sa však cena bitcoinu rozhodne padnúť, má moc ovplyvniť aj altcoiny!!!